Senin, 02 September 2019

Екосистемата на криптоиндустрията се развива със скокове и граници. Става все по-привлекателно не само за инвеститорите, които разглеждат криптомаркета като начин за максимизиране на печалбите в най-кратки срокове, но и за обикновените потребители, които ценят криптовалута за функционалността на бързите транзакции, анонимните изчисления и липсата на посредници. Криптовалутната платформа PointPay отбелязва, че много хора харесват идеята за "финансиране без граници". Ето защо броят на хората, които активно използват криптовалютите, непрекъснато нараства и наближава психологическата оценка от 50 милиона души. Растежът на криптовалута също е бърз. Ако през 2010 г. броят на криптовалютите можеше да се изчисли на пръсти на една ръка, то през 2018 г. броят им надхвърли 2000 и има повече шансове да достигне 2500 до края на годината.
Длъжностните лица винаги са имали проблеми с нарушителите. Но истината е, че трябва да се научите да се променяте с времето; това е или иновация или смърт. Въпреки че е вярно, че технологията blockchain може да унищожи лъвския дял от приходите на банките, банките трябва да разберат, че могат да използват възможностите на blockchain, за да въвеждат нови продукти и оферти, които ще заместят старите потоци от доходи. Светът става дигитален, няма два начина, и дали ни харесва или не, живеем в цифрова матрица. Въпреки че на пазара има много отделни платформи, които позволяват закупуването, търговията, продажбата и управлението на криптовалути, съществува известна празнота по отношение на наличието на платформа с подход "всичко в едно".
PointPay Crypto Bank: защитава вашите активи и приходи. Защитените с парола активи ще бъдат възнаградени с различни лихвени проценти, както и с натрупване на стойност чрез PointPay. В допълнение към това, ще осигурите печеливши транзакции, които няма да бъдат обект на скъпи транзакции, за да завършите транзакции.
Платформата на PointPay Crypto Exchange: Това е много мощна платформа в цялостна услуга, която ще ви осигури търговски сделки криптовалута и да стане пионер в замяна. Отново, в резултат на ниски плащания, трансферът на транзакции може да се постигне чрез увеличаване на платформата.
Мултивалтен PointPay портфейл: област, предназначена да предотврати загубата на вашите активи. Вашите реални и криптовалути са проектирани като висококачествен защитен портфейл, който може да бъде прехвърлен под високо ниво на защита без никакви проблеми с кражба.
(Принципът на проекта PointPay)
Трябва да се отбележи, че обменът е един вид виртуален мост, свързващ блокове от различни криптовалюти и осигуряващ платформа за тяхната покупка и продажба. Но в същото време броят на криптообменниците, чийто дневен обем надвишава 1000 долара, е много по-малко - само около 200.2. Трябва да се отбележи, че обменът е един вид виртуален мост, свързващ блокове от различни криптовалюти и осигуряващ платформа за тяхната покупка и продажба. Но в същото време броят на криптообменниците, чийто дневен обем надвишава 1000 долара, е много по-малко - само около 200.2. Въпросът какво крипто-обменът да използва за спестяване на средства или търговия остава отворен. Никой не дава 100% гаранция за сигурността на средствата. Сигурността е един от ключовите въпроси за търговците.
Опцията за първоначална оферта за обмен (IEO) на платформата PointPay Crypto Exchange
  • Спестяване на средства, изразходвани за маркетинга на проекта, тъй като самата крипто-обмен организира продажбата на символи, привличайки инвеститори, white list;
  • Гарантирано постигане на softcap и hardcap чрез предварително информиране на потребителите на крипто-обмен, които могат да участват в продажбата на токени; популярни търговски двойки.
(Основни подробности за продажба на Token)
PXP = 0,1$
Soft Cap: 1 000 000$
Hard Cap: 30 000 000$
ICO: 22.04 - 01.09
(Разработчици на продукти)
(План за развитие)
Все още можете да разкажете много за проекта. За да се запознаем в детайли с всички нюанси на компанията, сайта, екипа, доклада, пътната карта, ще оставя необходимите връзки по-долу в описанието.,
Допълнителна информация:
AUTHOR: surati

Tidak ada komentar:

Posting Komentar